Värmepump

Ett prisvärt och allt vanligare sätt att värma upp sitt hus är genom att installera en värmepump. För många är det ett enkelt sätt att radikalt minska sina uppvärmningskostnader. Vi som arbetar på Rörmokare Flen har under flera år sålt både vattenvärmepump och luftvärmepump till hushåll i trakterna runt Katrineholm och Flen, och om du inte vill montera systemet på egen hand erbjuder vi paketlösningen “Installerat och klart”, där vi tar hand om projektet från installation till bortforsling av ditt gamla system.

Luftvärmepump eller vattenvärmepump, vad är bäst för er?

När det gäller att avgöra vilket system som är mest optimalt för ert hem så finns det några saker som är bra att känna till. En luft/luftvärmepump hämtar värme från utomhusluften och överför värmen direkt till inomhusluften medan en luft/vattenvärmepump på samma sätt hämtar värme från uteluften, men använder värmen i ett system för vattenburen värme, det vill säga husets vanliga radiatorer eller som golvvärme. Oavsett om ni är intresserad av värmepump i Katrineholm eller av värmepumpar i Flen kommer vi självklart hem till er för en kostnadsfri besiktning där vi går igenom vilket system som passar ert hem bäst.

Hitta en värmepump i Flen eller Katrineholm för dina behov

Vår certifierade personal hjälper dig gärna att hitta rätt värmepump i Katrineholm och Flen. Nedanstående lista ger exempel på några av våra mest efterfrågade lösningar.

  • Luftvärmepump: Effektiva IVT Nordic Inverter THR-N. Utvecklad för nordiskt klimat och tillhör högsta energiklass A+++.
  • Vattenvärmepump: IVT AirX 400, kanske den mest effektiva värmepumpen på marknaden.
  • Bergvärmepump: IVT Geo 312C, anpassar automatisk driften för att maximera dina besparingar.

Vi erbjuder värmepumpar till bra priser

Oavsett vilken lösning du och din familj väljer så hittar du rätt värmepump i Flen för dina behov. I vår offert ingår självklart också en sparanalys. Vi arbetar sedan många år med alla olika sorters VVS installationer, så oavsett om du är intresserad av luftburen värme eller vattenburen värme och oavsett om du vill hämta värmen från uteluften, marken eller grundvattnet så har vi kompetent personal på plats. Skulle du i något skede behöva hjälp med service eller reparationer så finns vi lokalt med välutrustade rörbilar och har därmed korta svarstider.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss när ni är intresserade av en värmepump i Vingåker!