vvs-installation-i-vingåker

Installation och service

Om ni bygger en ny fastighet och vill få hjälp av yrkeskunnig personal vid installation av avlopp, värme och ventilation är ni välkomna att höra av er till oss på Rörmokare Flen. Vi utför installationer och service av alla slags anläggningar både i lägenheter, villor och för industrier. Det finns inga arbeten som är för stora eller för små för oss. Våra servicefordon och kompetenta montörer kan hjälpa er med vilket projekt ni än planerar att genomföra.

Vi anlägger VVS från grunden och utför service

När ni skall bygga hus kommer det uppstå ett behov av rörmokare i Katrineholm. Våra montörer kan dra avloppsrören på ett korrekt sätt så att vattenavrinningen sker utan problem och vi hjälper er även med installation av värmepump vid behov. Vi utför även service och kan åtgärda akuta fel likväl som vi är tillgängliga när ni vill renovera badrum i Flen och exempelvis flytta en golvbrunn eller dra in vatten för en tvättmaskin. Vi tar oss kort och gott an alla slags uppdrag som rör VVS och hittar lösningar som passar er.

Våra rörmokare gör VVS installationer och service i Flen

Våra anställda är de allra bästa rörmokare i Katrineholm ni kan hitta. Med deras hjälp är ni garanterade:

  • Ett arbete som är utfört fackmannamässigt korrekt
  • Ett trevligt bemötande och individuellt anpassade lösningar
  • Rådgivning kring placering av rör och val av ventilation

Vi håller ett lågt pris för rörmokare

När ni bygger nytt eller skall göra renovering hoppas vi att ni väljer att ge oss ert förtroende att ta hand om både VVS installationer och service i Flen. För att ni skall känna er trygga i ert val av oss som hantverkare ger vi gärna ett pris för rörmokare innan ni bestämmer er för om ni vill anlita oss. Vi är alltid noga med att alla arbeten utförs med precision eftersom såväl värme som ventilation är känsliga områden. Det samma gäller naturligtvis för alla eventuella vattenrör vi arbetar med. Välkomna att kontakta oss!

Vi erbjuder alltid en förbehållslös offert gällande er VVS installation i Vingåker. Kontakta oss för en offert!